SPECIALER

Efterisolering

Efterisolering

Hos Stauning Byg kan vi også hjælpe dig med at efterisolere din bolig/erhversbygning. 

Har du nok isolering på loftet?

Hvis du oplever at dit hus bliver meget varmt og sommeren og modsat meget koldt om vinteren, så tyder det på at dit hus ikke er isoleret nok. 

Hvis du får efterisoleret loftet, vil indeklimaet og udetemperaturen balanceres og du vil mærke en højere komfort inde i huset og få en lavere varmeregning.

Løst isoleringsgranulat er en af de mest udbredte måder af efterisolere hulmur og lofter, da det er tidsbesparende. 

Ved at efterisolere med isoleringsgranulat opnår du en tæt isolering rundt om spær, ventilationsrør og andre forhindringer og undgår dermed kuldebroer.

En vigtig faktor når man skal efterisolere, er at man sikrer at der kommer ventilation ind i tagrummet. Dette kan gøres ved hjælp vindplader ved bunden af spærene, så det ikke kan blæse direkte ind i isoleringen, også kan man sætte ventiler i kip, så man kan få luften til at cirkulere rundt. 

Der findes mange forskellige granulats materialer som fx papiruld, glasuld og træfiber. Du er derfor velkommen til at kontakte os så vi finder det produkt der passer bedst til din opgave.   

Fordel ved at få efterisoleret med granulat:

  • Du sparer penge på din varmeregning
  • Dit indeklima bliver bedre
  • Huset får bedre energimærkning og stiger i værdi
  • Du skåner miljøet og udleder mindre co2. 
  • God investering 
  • Ingen kuldebroer og træk

Når du skal have efterisoleret, anbefaler vi at du har mellem 300-400mm på loftet. Hvis der ligger 100 mm isoleringsbatts op loftet vil vi typisk blæse mellem 200 og 250 mm ekstra granulat ovenpå. 

Vi kan også være behjælpelig med hævning af gangbro, loftlem og montering af vindplader.